U bent hier:

Arts in de Maatschappij, meer dan alleen arts!

14/03/2021

Studeer jij geneeskunde en wil jij graag weten welke mogelijkheden het artsdiploma biedt? De artsentitel en het functioneren als arts geeft je bouwstenen om naast het arts zijn ook op andere terreinen actief te zijn. Je kunt je stem laten horen in het publieke domein, de politiek, de sport, bij meningsvorming, beleidsvragen en door middel van het doen van onderzoek. Wil je hierover meer horen, meld je dan aan bij de online sessie 

‘Arts in de Maatschappij, meer dan alleen arts’ op dinsdag 30 maart van 19.30 uur – 21.30 uur. 

De avond wordt georganiseerd door Career Services Rijksuniversiteit Groningen. De sessie is gratis en toegankelijk voor alle geneeskundestudenten in Nederland. Klik hier voor het volledige programma en de aanmeldlink. 

Inleiding door Gunilla Kleiverda, oprichter van ‘Women on Waves’. Sprekers: Sander de Hosson, Lawrentia Dsane, Stijn de Bruijn, Gerbrich Galema, Anko Boelens en Tineke Slagter.