U bent hier:

Alumni

Als Co-Raad VU zetten wij ons in voor de belangen van de coassistenten van de Vrije Universiteit, enerzijds onderwijsgebonden door o.a. workshops te organiseren, in overleg te gaan met de directieleden van de opleiding en advies naar hen uit te brengen, anderzijds ter ontspanning door verschillende evenementen te organiseren. 

Inmiddels hebben wij een redelijk groot alumni-bestand opgebouwd met reeds afgestudeerde, oud-leden van de Co-Raad VU. Wij zijn van mening dat deze alumni met een andere blik tegen het onderwijs kunnen aankijken en ons daardoor van goed advies kunnen voorzien. Daarnaast denken wij dat zij een mooie rol kunnen vervullen in evenementen als 'Speeddate de Specialist (of eventueel ANIOS/AIOS)', of een evenement dat anderszins is gericht op loopbaanoriëntatie. Hiertoe is de alumnus uiteraard niet verplicht. Daarnaast bieden wij middels de maandelijkse nieuwsbrief de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van onze werkzaamheden.

Indien je jezelf wil aanmelden als alumnus van de Co-Raad VU: hartelijk bedankt en welkom! Wij willen je vragen om dit formulier in te vullen. Hierbij geef je de Co-Raad VU toestemming de door jouw ingevulde gegevens te bewaren. Wij zullen vertrouwelijk met de informatie omgaan en je hebt te alle tijde het recht om jezelf uit te schrijven als alumnus. 

Bij vragen je uiteraard altijd mailen naar bestuur@co-raad.nl.