U bent hier:

Sollicitaties

Solliciteer voor een bestuursfunctie binnen de Co-Raad VU!

Wil jij je inzetten voor de belangen van coassistenten van de VU? Ben jij een enthousiaste coassistent die graag actief betrokken is bij het masteronderwijs? Lijkt het je leuk om leerzame workshops te organiseren voor je mede-coassistenten? Wil jij aan de slag binnen een gezellig team?

Solliciteer dan nu naar één van de bestuursfuncties binnen Co-Raad VU. 
Wij zoeken:
- Secretaris
- Masterfunctionaris (2x)
- Evenementenfunctionaris

Meer informatie over de bestuursfuncties vind je in dit bestand. Spreek bij overige vragen gerust één van de huidige bestuursleden aan of mail naar bestuur@co-raad.nl!

Stuur uiterlijk zaterdag 29 mei om 15:00 uur een e-mail met je CV en motivatiebrief naar bestuur@co-raad.nl.

Secretaris
Ben je een samenwerker, punctueel en vind je het interessant om betrokken te zijn bij alle facetten van het bestuur? Dan zijn wij op zoek naar jou als secretaris van het aankomende bestuur van de Co-Raad VU.

Als secretaris van de Co-Raad VU zorg je samen met de voorzitter en de penningmeester voor het reilen en zeilen van het dagelijks bestuur door de vergaderingen te notuleren, het contact te houden met externen en coassistenten door het algemene e-mailadres te beheren en eindverantwoordelijk te zijn voor de nieuwsbrief. Daarnaast denk je actief mee over de ontwikkelingen binnen het masteronderwijs en de invulling van de evenementen.

Masterfunctionaris
Ben je assertief, een harde werker en praat je graag mee over het master onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou als masterfunctionaris van het aankomende bestuur.

Als masterfunctionaris van de Co-Raad VU behandel je binnenkomende klachten van studenten, evalueer je coschappen op locatie door middel van co-lunches en bespreek je jouw verbeterpunten met de mastercoördinatoren. Daarnaast ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de master en denk je onder andere mee in werkgroepen. Tot slot wordt er vier keer per jaar een overleg met de co-groep vertegenwoordigers georganiseerd waardoor je dichtbij de coassistenten staat.

Evenementenfunctionaris 
Ben je creatief? Houd jij van aanpakken? En vind je het leuk om je organisatorische talent in te zetten om een evenement voor je medestudenten te organiseren? Dan zoeken we jou als evenementenfunctionaris voor het aankomend bestuur van de Co-Raad VU!

Als evenementenfunctionaris ben je gedurende een (half) jaar bezig met het organiseren van evenementen en borrels gericht op de coassistenten van het VUmc. Bij het organiseren van een evenement komen heel wat dingen kijken: het regelen van locatie, spreker, etc. en de promotie geschiedt in samenwerking met de promotiefunctionaris. De belangrijkste uitdaging is: een pakkend en leerzaam evenement bedenken waarvoor een coassistent zijn schaarse vrije tijd wil opofferen.