Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Sollicitaties

Solliciteer voor een bestuursfunctie binnen de Co-Raad VUmc!

Wil jij je inzetten voor de belangen van coassisenten van het VUmc? Ben jij een enthousiaste coassistent die graag actief betrokken is bij het masteronderwijs? Lijkt het je leuk om leerzame workshops te organiseren voor je mede-coassistenten? Wil jij aan de slag binnen een gezellig team?

Solliciteer dan nu naar één van de bestuursfuncties binnen Co-Raad VUmc. 
Wij zoeken:
- Secretaris
- Penningmeester
- Masterfunctionaris (1x)
- Evenementen & PR functionaris (1x evenementen functionaris en 1x promotie functionaris)

Meer informatie over de bestuursfuncties vind je in dit bestand. Spreek bij overige vragen gerust één van de huidige bestuursleden aan of mail naar bestuur@co-raad.nl!

Stuur uiterlijk donderdag 24 oktober om 23:59 uur een e-mail met je CV en motivatiebrief naar bestuur@co-raad.nl.

Secretaris
Ben je een samenwerker, punctueel en vind je het interessant om betrokken te zijn bij alle facetten van het bestuur? Dan zijn wij op zoek naar jou als secretaris van het aankomende bestuur van de Co-Raad VUmc.

Als secretaris van de Co-Raad zorg je samen met de voorzitter en de penningmeester voor het reilen en zeilen van het dagelijks bestuur door de vergaderingen te notuleren, het contact te houden met externen en coassistenten door het algemene e-mailadres te beheren en eindverantwoordelijk te zijn voor de nieuwsbrief. Daarnaast denk je actief mee over de ontwikkelingen binnen het masteronderwijs en de invulling van de evenementen.

Penningmeester
Ben je een onderhandelaar, werk je heel nauwkeurig en sociaal sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou als penningmeester van het aankomende bestuur. 

Als penningmeester zorg je voor de financiële gezondheid van de Co-Raad VUmc. Je maakt een begroting met alle inkomsten en uitgaven die worden verwacht aan het begin van het jaar. Tegen het einde van het jaar maken we de begroting sluitend, zodat er geen winst wordt gemaakt. De penningmeester is verantwoordelijk voor het aanvragen van subsidies bij het IOO en het onderhouden van contact met sponsoren. Als laatst heeft de penningmeester het beheer over de rekening en een toezienend oog op de begrotingen van de evenementen & PR functionarissen. 

Masterfunctionaris
Ben je assertief, een harde werker en praat je graag mee over het master onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou als masterfunctionaris van het aankomende bestuur.

Als masterfunctionaris van de Co-Raad behandel je binnenkomende klachten van studenten, evalueer je coschappen op locatie door middel van co-lunches en bespreek je jouw verbeterpunten met de mastercoördinatoren. Daarnaast ben je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de master en denk je onder andere mee in werkgroepen. Tot slot wordt er vier keer per jaar een overleg met de co-groep vertegenwoordigers georganiseerd waardoor je dichtbij de coassistenten staat.

Evenementen & PR functionaris
Ben je creatief? Houd jij wel van aanpakken? En vind je het leuk om je organisatorische talent in te zetten om een evenement voor je medestudenten te organiseren? Dan zoeken we jou als Evenementen & PR-functionaris voor het aankomend bestuur van de Co-Raad!

Vanaf bestuur 2020-1 is er binnen deze pijler een onderverdeling gemaakt in het takenpakket van deze drie bestuursleden. Er zullen twee evenementenfunctionarissen zijn en één promotiefunctionaris. Het is mogelijk om na een half jaar van functie te wisselen binnen de pijler.

Evenementenfunctionaris

Als evenementenfunctionaris ben je gedurende een (half) jaar bezig met het organiseren van evenementen en borrels gericht op de coassistenten van het VUmc. Bij het organiseren van een evenement komen heel wat dingen kijken: het regelen van locatie, spreker, etc. en de promotie geschiedt in samenwerking met de promotiefunctionaris. De belangrijkste uitdaging is: een pakkend en leerzaam evenement bedenken waarvoor een coassistent zijn schaarse vrije tijd wilt opofferen.

Promotiefunctionaris

Voor het eerst zal er aankomend jaar een bestuurslid binnen de E&PR-pijler zich alleen richten op promotie en hier eindverantwoordelijk voor zijn. Dit houdt in dat de promotiefunctionaris zich bezig zal houden met het ontwerpen van de verschillende posters en banners. Verder worden de verschillende social mediakanalen (Instagram, Facebook en LinkedIn) bijgehouden. Jij zorgt ervoor dat iedere coassistent de Co-Raad en haar activiteiten kent. Als promotiefunctionaris kan je naast je hoofdtaak ‘promotie’ ook bijspringen bij het organiseren van evenementen. Daarnaast houd jij je bezig met het onderhouden van de website, in samenwerking met de secretaris.