U bent hier:

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad VU bestaat uit masterstudenten geneeskunde van de VU. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het januari, de andere bestuursleden wisselen in het juli. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad VU houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van de masterstudenten geneeskunde aan de VU en organiseert daarnaast diverse evenementen zoals masterclasses en leuke activiteiten. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad VU eigenlijk? 

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Anne Hoffman

Ik ben Anne Hoffman en ik mag het komende halfjaar de voorzitter zijn van de Co-Raad VU! Een super uitdagende en leuke taak, waar ik heel erg naar uitkijk met onderstaand top team. 

Ik ben bezig met mijn semi-artsstage op de kindergeneeskunde en zal aan het einde van mijn bestuurshalfjaar een paar maanden vakantie hebben, waarna ik wil beginnen met de master Zorgmanagement. Naast de studie ga ik het liefst op een roadtrip naar een mooi land of maak ik (iets dichterbij huis) een ommetje in het Vondelpark. Het liefst eindig ik zo'n dag met een diner, uitgebreid tafelen en veel spelletjes. 

Komend halfjaar zal ik als voorzitter het overzicht over de Co-Raad VU bewaren, onze bestuursvergaderingen voorzitten, verschillende overleggen van de masteropleiding bijwonen en de bestuursleden begeleiden en ondersteunen. Ook dit halfjaar zullen we ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk kunnen betekenen voor álle masterstudenten en ons steentje kunnen bijdragen aan de masteropleiding.

Schroom niet om ons aan te spreken of een mail te sturen naar bestuur@co-raad.nl bij klachten, vragen en/of ideeën!

Secretaris - Anne Eva Petersen

Ik ben Anne Eva Petersen en zal komend half jaar de secretaris van de Co-Raad VU zijn. Van mij zullen jullie de maandelijkse nieuwsbrief ontvangen en ik ben jullie aanspreekpunt via de mail. Daarnaast maak ik samen met de voorzitter en penningmeester deel uit van het dagelijks bestuur en onderhoud ik het contact met externe partijen.

Over een jaar zal ik afstuderen en ik heb veel zin om als arts aan de slag te gaan. Mijn passie ligt voornamelijk bij de chirurgie en gynaecologie. Naast mijn coschappen en bezigheden voor de Co-Raad VU, zijn dingen die ik graag doe: schaatsen (op natuurijs), skiën/snowboarden en wielrennen (naar coschap).

Ik kijk er naar uit om mij komend jaar samen met de andere bestuursleden in te zetten voor onze medecoassistenten. Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben, kun je me altijd aanspreken of een mailtje sturen!

Penningmeester - Daniëlle Kaiser

Mijn naam is Daniëlle Kaiser en ik kijk er ontzettend naar uit om komend jaar de penningmeester van de Co-Raad VU te mogen zijn. Momenteel ben ik bezig met mijn coschap ouderengeneeskunde. Naast de coschappen houd ik mij bezig met koken, bakken, wandelen en werk ik nog in een pannenkoekenhuis in Limburg.

Als penningmeester heb ik de taak om de Co-Raad VU financieel gezond te houden en mag ik het contact met onze sponsoren onderhouden. Vanuit mijn functie zal ik ook een plaats innemen in het dagelijks bestuur van de Co-Raad VU waarin ik mij het komend halfjaar ga richten op de persoonlijke ontwikkeling van de bestuursleden.

Ik kijk ernaar uit om samen met de andere bestuursleden ons in te zetten voor alle masterstudenten!

Masterfunctionarissen

Marleen van der Schouw

Hi! Ik ben Marleen van der Schouw en ik zal komend halfjaar opnieuw zitting nemen als masterfunctionaris in het bestuur van de Co-Raad VU! Momenteel ben ik bezig met mijn semi-artsstage en dus alweer begonnen aan masterjaar 3. Naast coschappen lopen, houd ik me ook graag bezig met lekker koken, wandelen, hand lettering en fitnessen/hardlopen.

Het komend half jaar zal ik weer het organiseren en voorzitten van de CGV’s en de klachtenafhandeling op me nemen. Daarnaast zet ik me in voor de persoonlijke ontwikkeling en mentale gezondheid van coassistenten. Ook zal ik komend half jaar samen met de Co-Raad VU de nieuwe master met Programmatisch Toetsen gaan evalueren.

Mocht je vragen, klachten of opmerkingen hebben, dan kan je me altijd bereiken via de Co-Telefoon (06-25327725) of een mail sturen naar bestuur@co-raad.nl. Ik hoop jullie allemaal heel snel te ontmoeten als we weer fysiek een CGV, activiteit of masterclass kunnen organiseren, of natuurlijk om samen een drankje te drinken op een feestje!

Robin van den Borg

Hoi! Ik ben Robin van den Borg en ben aankomend jaar een van de
drie masterfunctionarissen!

Momenteel zit ik in masterjaar 3 en heb ik met plezier al veel coschappen gelopen. In februari begin ik met mijn semi-artsstage bij de Oncologie in het VUmc. Naast mijn coschappen houd ik van een drankje doen op het terras en hockey ik met veel plezier bij Pinoké.

Tijdens de master kwam ik af en toe dingen tegen waarvan ik vond dat er ruimte was voor verbetering. Om die reden ga ik me als masterfunctionaris actief inzetten om de masteropleiding zo goed mogelijk te doen verlopen! Daarnaast houd ik me bezig met het optimaliseren van de intervisiebijeenkomsten en diversiteit en inclusiviteit in het masteronderwijs.

Wij staan altijd open voor nieuwe inzichten, dus als je ideeën, opmerkingen, verbeterpunten
of klachten hebt: wij zijn altijd bereikbaar via de mail en proberen dit zo snel mogelijk te
beantwoorden!

Iris Verkuijl

Ik ben Iris Verkuijl en ik ben aankomend jaar een van de masterfunctionarissen van de Co-Raad VU!

Op dit moment ben ik net begonnen met mijn coschap kindergeneeskunde en dus bijna op de helft van de master. Naast mijn studie houd ik me graag bezig met hardlopen, wandelen en koken en werk ik in de ouderenzorg.

Komend jaar zal ik mij richten op de alliantie van het VUmc en het AMC. Daarnaast zal ik verschillende coschaplocaties evalueren door middel van co-lunches en zal ik mij inzetten voor regelmatig coassistentenonderwijs tijdens de coschappen. Heb je hier vragen, ideeën of opmerkingen over? Neem dan zeker contact met ons op.

Ik heb er veel zin in om mij samen met de rest van het bestuur in te zetten voor alle masterstudenten en hoop jullie binnenkort te zien bij een co-lunch of bij een van onze evenementen!

Evenementen- en PR-functionarissen

Evenementenfunctionaris - Fleur Hoving

Ik ben Fleur Hoving, sinds juli 2021 evenementenfunctionaris van de Co-Raad VU.  Momenteel ben ik halverwege masterjaar 2. Tot nu toe heb ik mijn coschappen met enorm veel plezier gelopen en ik kijk ernaar uit om deze zomer te starten met mijn semi-artsstage. Naast mijn coschappen houd ik enorm van reizen en ben ik opgeleid tot duikinstructeur.

Als evenementenfunctionaris vind ik het belangrijk om te zorgen voor verbinding tussen coassistenten, zodat ervaringen en ideeën gedeeld kunnen worden. Afgelopen zes maanden heb ik met veel plezier evenementen georganiseerd voor de Co-Raad VU en ik kijk ernaar uit om dit komend half jaar voort te zetten. Meerdere grote evenementen staan op de planning zoals het symposium, Speeddate de Specialist en de Jan Heijlmanprijs. Ik hoop jullie snel tijdens een van onze evenementen te zien!

Evenementenfunctionaris - Sabrina Zwetsloot

Hoi! Mijn naam is Sabrina Zwetsloot en ik zal aankomend jaar de rol van evenementenfunctionaris vervullen. 

Ik zit nu in mijn laatste masterjaar en zal binnenkort beginnen met de kleine coschappen. In mijn vrije tijd houd ik ervan om met vrienden af te spreken, te koken, sporten en reis ik het liefst af naar warme plekken waar je ook kan surfen.

Ik kijk enorm uit naar aankomend half jaar! Naast het organiseren van enkele masterclasses zal ik me ook focussen op Speeddate de Specialist en de Pubquiz. Ik hoop er, samen met Fleur, een leuk en inspirerend halfjaar van te maken. Tot op een van onze evenementen!

Promotiefunctionaris - Sanne Jonker

Mijn naam is Sanne Jonker en ik zal de komende periode de rol van promotiefunctionaris op mij nemen. Ik ben nu net bezig met mijn wetenschappelijke stage bij de neurologie in het Erasmus MC. Hiernaast hardloop ik graag en vind ik het leuk om af en toe te hockeyen en te kite surfen. Na zeven jaar aan HBO en uni bachelor, ben ik helemaal klaar voor de master en wilde ik meer betrokken zijn bij het laatste deel van de opleiding, waardoor ik graag bij het bestuur van de Co-Raad VU wilde.

Mijn doel als promotiefunctionaris is meer masterstudenten online te bereiken en transparantie te geven over waar wij als Co-Raad VU aan werken. Mijn focus zal vooral liggen op het verbeteren van de website en optimaliseren van Instagram en LinkedIn, zodat wij jullie nog beter kunnen informeren over interessante onderwerpen, huidige zaken en aankomende evenementen.

Ik kijk erg uit naar de komende periode!