U bent hier:

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad VU bestaat uit masterstudenten van de VU en coördineert en organiseert alle activiteiten van de Co-Raad VU. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het voorjaar, de andere bestuursleden wisselen in het najaar. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad VU is een belangrijk orgaan dat zich bezighoudt met het behartigen van de belangen van de masterstudenten Geneeskunde aan de VU. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad VU eigenlijk? 

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Isabel Loef

Ik ben Isabel Loef, komend halfjaar de voorzitter van de Co-Raad VU. Op dit moment ben ik bezig met mijn semi-artsstage bij de Gynaecologie in het NWZ Alkmaar en komt het einde van de master geneeskunde dus langzaam in zicht.

Als voorzitter zal ik het overzicht over de Co-Raad VU bewaren, onze bestuursvergaderingen voorzitten en verschillende overleggen van de masteropleiding bijwonen. Verder zal ik het bestuur waar nodig begeleiden en ondersteunen. Ik kijk er erg naar uit om komend halfjaar met dit team aan de slag te gaan! Samen gaan we ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk kunnen betekenen voor álle masterstudenten en ons steentje kunnen bijdragen aan de masteropleiding. 

Heb jij vragen voor de Co-Raad VU? Stuur ons een mail via bestuur@co-raad.nl!

Secretaris - Dana Brull

Mijn naam is Dana Brull en ik kijk ernaar uit om komend halfjaar aan de slag te gaan als secretaris van de Co-Raad VU. Momenteel loop ik coschap bij de psychiatrie, het eerste coschap van masterjaar 2. Naast mijn studie sta ik graag op het hockeyveld, speel ik cello in orkesten of leer ik nieuwe talen. Daarbij heb ik mij tijdens de bachelor met veel plezier ingezet voor de organisatie VoorUit en in het jaar 2018-2019 ook als penningmeester van het VU-Orkest.

Komende maanden zal ik ons algemene e-mailadres beheren en zorg dragen dat alle e-mails op de juiste plek terecht komen. Door middel van de maandelijkse nieuwsbrief zal ik jullie op de hoogte stellen van onze bezigheden en hopelijk komt de tip van de maand ook goed van pas. Verder zal ik de het contact met onze externe relaties onderhouden en mijn medebestuursleden ondersteunen waar nodig.

Schroom niet om ons aan te spreken of een mail te sturen bij klachten, vragen en ideeën! Daar zijn we voor.

Penningmeester - Suzanne de Jong

Ik ben Suzanne de Jong en komend jaar mag ik de functie penningmeester van de Co-Raad VU vervullen. Op dit moment heb ik mijn wetenschappelijke stage afgerond en ben ik halverwege mijn tweede masterjaar bezig met het coschap kindergeneeskunde. Naast mijn coschappen ben ik veel bezig met sporten en was ik tot de sluiting van de horeca graag aan het werk in mijn favoriete kroeg.  

Als penningmeester mag ik het contact met onze sponsoren onderhouden en zal ik ervoor zorgen dat de Co-Raad VU financieel gezond blijft. Daarnaast zal ik vanuit mijn functie een plaats innemen in het dagelijks bestuur van de Co-Raad VU en zal ik mij voornamelijk richten op de persoonlijke ontwikkeling van de bestuursleden. Verder zal ik mij komend halfjaar samen met Laura bezighouden met de loopbaanoriëntatie en –begeleiding.  

Ik kijk ernaar uit om samen met het gehele bestuur ons in te zetten voor alle masterstudenten!

Masterfunctionarissen

Daphne Struik

Ik ben Daphne Struik en ik ben komend jaar een van de masterfunctionarissen van de Co-Raad VU! 

Ik zit aan het einde van mijn tweede masterjaar en heb inmiddels dus heel wat coschap ervaring. Ik vond het altijd erg leuk om tijdens het co-groep vertegenwoordigersoverleg mee te denken over het verbeteren van de master. Ook kwam ik de afgelopen twee jaar tijdens mijn coschappen punten tegen waarvan ik dacht dat het anders kon en wilde hier graag wat mee doen. Daarom ben ik dit jaar masterfunctionaris geworden: om mee te helpen met het optimaliseren van de master!

Het komende jaar zal ik mij onder andere bezighouden met het profileringsjaar, didactiek in de kliniek en persoonlijke beoordelingen tijdens de coschappen. Ook zal ik de KTO's gaan evalueren middels KTO-lunches, daar kan je mij de komende tijd dus eventueel tegenkomen! Ik zie er erg naar uit om hier komend jaar mee bezig te zijn. Bij vragen of ideeën kun je ons bereiken via bestuur@co-raad.nl.

Laura Dommershuijzen 

Ik ben Laura Dommershuijzen, sinds juli 2020 masterfunctionaris van de Co-Raad VU.

Omdat ik niet graag stil zit, ben ik naast mijn studie geneeskunde actief bij verschillende verenigingen en houd ik van reizen. In een klein jaar heb ik bijna alle uitersten van de coschaplocaties gezien. Mijn KTO’s deed ik op locatie VUmc om vervolgens te starten met Interne in Den Helder. Vervolgens deed ik mijn coschap Heelkunde op Aruba en inmiddels ben ik net begonnen aan mijn coschap kindergeneeskunde. 

De COVID-19-pandemie heeft ons onderwijs onder druk gezet, maar biedt ons gelijktijdig kansen om hierover na te denken. Afgelopen halfjaar heb ik mij bezighouden met het nieuwe curriculum, diversiteit en inclusiviteit, digitalisering van coschappen en het mentorschap. Veel van deze projecten lopen dit jaar door en daarnaast ga ik mij bezig houden met een betere overgang van de bachelor naar de master. 

Mocht je goede ideeën, klachten of verbeterpunten hebben, weet dan dat je ons altijd kan bereiken via de mail!

Esmee Doedes

Hi! Mijn naam is Esmée en ik heb mij in 2020-2 met veel plezier voor jullie ingezet als masterfunctionaris bij de Co-Raad VU. Ook komend halfjaar, in 2021-1, zal ik met veel enthousiasme mijn functie blijven bekleden.

Komend jaar zal ik vooral bezig zijn met zaken als persoonlijke ontwikkeling, mental health en academische vorming tijdens de coschappen. Daarnaast zal ik mij bezighouden met de inhoud van het masteronderwijs en binnengekomen klachten en verbeterpunten.

Ik kijk uit naar een productief en vooral leuk bestuurshalfjaar. Bij vragen, klachten of opmerkingen, stuur vooral een mailtje of stuur mij een appje op de Co-Telefoon! Ik hoop jullie allemaal te zien op onze (digitale) evenementen.

Evenementen & PR functionarissen

Evenementenfunctionaris - Tessa Engelberts

Hé! Mijn naam is Tessa Engelberts en ik ben aankomend jaar één van de twee evenementenfunctionarissen van de Co-raad VU.

Momenteel zit ik in het tweede masterjaar en ben ik net gestart met het coschap Dermatologie. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Afgelopen zomer heb ik met mijn familie in een galerie geëxposeerd met mijn line-art tekeningen. Verder wandel ik graag, doe ik aan yoga & mindfulness, hardlopen, hou ik van dansen en maak ik veel tijd vrij voor de mensen om me heen.

Voordat ik aan dit bestuursjaar begon, was ik al vaak te vinden bij evenementen van de Co-Raad VU en vond ik deze altijd leerzaam en gezellig! Zodoende dat ik heb gesolliciteerd bij de Co-raad VU en samen met Kayla komend halfjaar de evenementen zal organiseren. We hebben al een hoop leuke (coronaproof) evenementen op de planning staan, zoals de pubquiz en de maandelijkse masterclasses. Daarnaast zal ik mij bezighouden met het organiseren van Speeddate de Specialist. Ik kijk er heel erg naar uit om te gaan beginnen! Zie ik jullie binnenkort?

Evenementenfunctionaris - Kayla Brugman

Mijn naam is Kayla Brugman en sinds juli 2020 ben ik één van de twee evenementenfunctionarissen binnen de Co-Raad VU. Deze functie heb ik het afgelopen halfjaar met veel plezier uitgeoefend en dat zal ik aankomend halfjaar wederom doen! Momenteel zit ik in mijn tweede masterjaar en ga beginnen aan het coschap kindergeneeskunde. 

Het afgelopen halfjaar is anders verlopen dan ‘normaal’, maar dat neemt niet weg dat het ontzettend leerzaam was. We hebben veel mooie evenementen weten te organiseren die door jullie allen goed bezocht zijn. 

Ik heb ontzettend veel zin in aankomend halfjaar, we hebben weer veel leuke masterclasses en grote educatieve evenementen op de agenda staan. Ik hoop dat we snel weer sociale evenementen kunnen organiseren als de regels dat toestaan. Voor nu hoop ik jullie allen online te zien en wie weet van de zomer ook weer een keertje fysiek! 

Promotiefunctionaris - Debby Ammerlaan

Hoi! Ik ben Debby Ammerlaan en zal komend halfjaar de functie van promotiefunctionaris op me nemen. Momenteel zit ik in masterjaar 1 en doe ik mijn wetenschappelijke stage bij het Kennis- en Zorgcentrum voor Genderdysforie in het Amsterdam UMC. Daarnaast probeer ik in mijn vrije tijd mensen te verblijden met mijn kookkunsten en hou ik ervan om lekker creatief bezig zijn!

Aankomend halfjaar ga ik mij bezig houden met het optimaliseren van de promotie van de Co-Raad VU en de communicatie richting onze leden via de sociale media kanalen. Mijn doel is om het bereik van de Co-Raad VU te vergroten en meer interactie te creëren door middel van het ontwerpen van een nieuwe rubriek.

Ik kijk ernaar uit om me samen met het komende bestuur in te zetten voor de belangen van de masterstudent en onze toffe evenementen (met inachtneming van de anderhalvemetersamenleving) te promoten aan onze leden!