U bent hier:

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad VU bestaat uit masterstudenten geneeskunde van de VU. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het januari, de andere bestuursleden wisselen in het juli. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad VU houdt zich bezig met het behartigen van de belangen van de masterstudenten geneeskunde aan de VU en organiseert daarnaast diverse evenementen zoals masterclasses en leuke activiteiten. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad VU eigenlijk? 

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Rita Hashicho

Hi! Ik ben Rita Hashicho, voorzitter van de Co-Raad VU 2023-2. Op dit moment ben ik bijna klaar met het eerste jaar van de master.

Naast dat ik geneeskunde studeer vind ik het ook ontzettend leuk om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken, veel tijd met vrienden door te brengen en probeer ik mezelf altijd uit te blijven dagen. 

Het komende jaar hoop ik samen met de rest van het bestuur jullie te laten zien wat de Co-Raad allemaal te bieden heeft. We blijven ons in zetten om alle studenten te vertegenwoordigen en het onderwijs te blijven verbeteren. 

Secretaris internus - Annika Kooke

Mijn naam is Annika Kooke en ik zal tijdens het bestuursjaar 2023-2 de functie secretaris internus op me nemen. Momenteel zit ik in mijn coschap Neurologie, wat ik leuker vind dan ik had verwacht! 

Naast mijn geneeskunde studie sport ik graag en haal ik geluk uit creatief bezig zijn. Daarnaast heb ik bijna 50 plantjes op mijn kleine studentenkamer waar ik graag voor zorg. 

Als secretaris internus zal ik mij bezig houden met de communicatie naar de leden toe. Ik zal zowel bezig zijn met promotie als met contact onderhouden met jullie via onze socials en website. Voor vragen en opmerkingen kunnen jullie altijd een dm sturen of mailen naar: bestuur@co-raad.nl. Ik heb enorm veel zin in aankomend jaar!

Secretaris externus - Valerie Keuker

Ik ben Valerie Keuker en zal komend bestuurshalfjaar 2023-2 wederom de functie secretaris externus op mij nemen!

Ik heb recent mijn semi bij de kindergeneeskunde afgerond en ben net met mijn keuzecoschap geriatrie gestart. Naast de coschappen sport ik, leer gitaar spelen en spreek ik graag af en met vrienden en familie. Ook werk ik met plezier op de huisartsenpost als junior-triagist.

Aankomend halfjaar zal ik mij o.a. inzetten voor het onderhouden van de externe relaties, de nieuwsbrief, een deel van de website en het organiseren van de CGV’s. Samen met de andere bestuursleden gaan wij er een mooi jaar van maken! 

Heb je vragen of ideeën laat het ons weten. Ik hoop je op een van onze activiteiten of bij een CGV te zien, tot snel! 

Penningmeester - Pien Lelifeld

Ik ben Pien Lelifeld, de nieuwe Penningmeester van het bestuursjaar 2023-2. Ik ben op dit moment in M2 en zal binnenkort starten met het coschap Verloskunde en Gynaecologie.

In mijn vrije tijd sport ik graag en ik heb mijn studentenkamer inmiddels omgetoverd tot een kleine jungle. Met het zomerse weer spring ik graag op de racefiets en mijn doel van volgend jaar is om een marathon te lopen.

Ik wilde bij de Co-Raad VU, omdat ik graag meehelp aan het verbeteren van onderwijs, met name met het huidige programmatische toetsen. Daarnaast vind ik het ook leuk om op sociaal vlak verbonden te blijven met mede-coassistenten, wat op onze borrels uitstekend kan!

Komend bestuursjaar zal ik mij inzetten als Penningmeester, ik ben verantwoordelijk voor de financiën en zal het contact met sponsoren onderhouden. Daarnaast wil ik mij inzetten om de Co-Raad VU zichtbaarder te maken bij de coassistenten, zodat wij laagdrempeliger worden benaderd met vragen, klachten en/of opmerkingen. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën, mail dan naar bestuur@co-raad.nl!

Masterfunctionarissen

Masterfunctionaris - Safak Abdelrahman

Ik ben Safak Abdelrahman en zal komend halfjaar de functie van masterfunctionaris vervullen. Ik kijk ernaar uit om dit jaar onderdeel uit te maken van de Coraad VU!

Momenteel ben ik bezig met mijn coschap sociale geneeskunde en heb ik het heel erg naar mijn zin. Naast geneeskunde vind ik ook een heleboel andere dingen leuk, zoals gezellig met vrienden uit eten, sporten, en nieuwe plekken ontdekken. Ik sta heel erg open voor nieuwe ervaringen en hou ervan mezelf uit te dagen. 

Wij horen graag alle ideeën of opmerkingen vanuit de studenten.Ik kijk uit naar een mooie samenwerking met zowel het bestuur als met iedereen die betrokken is in de master. Ik heb veel om mij in te zetten voor alle masterstudenten en hoop iedereen terug te zien tijdens onze evenementen!

Masterfunctionaris - Buse Caliskan

Hi! Mijn naam is Buse Caliskan en ik zal aankomend jaar de functie masterfunctionaris vervullen. Ik kijk er erg naar uit om me komend jaar met de rest van de raad in te zetten voor de co-assistenten. 

Op dit moment ben ik bezig met mijn coschap Heelkunde. Verder houd ik ervan om mij vrije tijd door te brengen met mijn familie en vrienden, koken en schilderen. 

Ik kijk ernaar uit om mij in te zetten voor alle co-assistenten en hoop een bijdrage te kunnen leveren aan het prettiger verlopen van de coschappen. Schroom niet en neem vooral contact op als je vragen hebt, mogelijkheden tot verbetering ziet of tegen dingen aanloopt! 

Masterfunctionaris - Samara Fahad

Hi! Mijn naam is Samara Fahad en ik zal komend halfjaar de functie van masterfunctionaris op me nemen. Ik kijk er erg naar uit om het komende halfjaar deel uit te mogen maken van de Co-Raad VU.

Ik ben op dit moment bezig met het coschap heelkunde, waar ik het erg naar mijn zin heb. Naast mijn studie, zoek ik ook graag de gezelligheid op met vrienden. Lekker uit eten of een borreltje gaat er bij mij altijd in.

Wij horen graag van jullie als studenten. Heb je daarom ideeën of klachten? Stuur ons dan een mail, wij helpen je graag verder!

Evenementenfunctionaris

Evenementenfunctionaris - Ketharan Balasupramaniam

Hoi! Mijn naam is Ketharan Balasupramaniam en op dit moment  mijn eerste masterjaar! Aan mijn is de taak weggelegd om dit jaar de functie, evenementenfunctionaris van de Co-Raad VU te vervullen.

In mijn vrije tijd doe ik niets liever dan hardlopen en fietsen op mijn prachtige racefiets door de polder! Daarnaast werk ik met veel plezier op de Huisartsenpost! 

Aankomend half jaar zal ik mij bezighouden met o.a. het organiseren van enkele masterclasses en evenementen! Ik heb er heel veel zin in en hoop je binnenkort te zien op een van onze evenementen!

Evenementenfunctionaris - Jesper Westra

Hoi, ik ben Jesper Westra, jullie nieuwe Co-Raad evenementenfunctionaris (naast Ketharan). Ik zit op dit moment in Masterjaar 2 en hoop later kinderarts te worden. Ik heb dan ook erg veel zin om binnenkort te starten met het coschap Kindergeneeskunde.

In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld - en de kantine - te vinden, of op het terras met een 30 seconds app in mijn hand. Verder ga ik graag naar concerten en festivals. Ik ben een enorme filmfanaat en mijn droom (naast kinderarts worden) is om ooit zelf een film/serie te maken.  

De Co-Raad heb ik leren kennen tijdens de mooie evenementen van afgelopen jaar. Ik verheug mij erop om nu zelf betrokken te zijn bij de organisatie hiervan. Als het aan mij ligt, zal het komende halfjaar een gezonde mix van leerzame en gezellige gelegenheden worden. Ik denk namelijk dat we dat als coassistenten allemaal wel kunnen gebruiken. Verder hoop ik dat we komende periode als Co-Raad het masteronderwijs en de werkomstandigheden voor coassistenten kunnen blijven verbeteren.