U bent hier:

Vacature Lekz

21/05/2024

Heb jij je studie Geneeskunde (net) afgerond of ben jij die aan het afronden? Dan komt er waarschijnlijk veel op je af. Waar ga je werken? Een specialisme in het ziekenhuis of juist erbuiten? Of ga je eerst een paar maanden op reis? Of je over een paar dagen zou willen starten of over een paar maanden, het kan nooit kwaad om nu al je opties te verkennen.

Wij denken graag met je mee om je beeld wat verder te kleuren. Binnen Lekz halen wij, onder andere, onze energie uit het adviseren van artsen tijdens hun zoektocht naar een passende baan.

Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd op banen voor artsen met een holistische blik, een fijne privé-werkbalans en waarin er tijd en aandacht voor de patiënt kan zijn. Hierbij kun je denken aan de bedrijfs-, ouderen- en verzekeringsgeneeskunde.

Ook andere vakgebieden binnen de geneeskunde zijn bij ons goed bekend, zodat we je het complete plaatje kunnen schetsen. In een (vrijblijvend) gesprek vertellen wij je er alles over, zodat je dit kunt meenemen in je overwegingen.

Wie is Lekz?
Goed om te weten is dat wij een bemiddelingsbureau zijn die grotendeels op basis van werving en selectie werken, waarbij je direct onder contract komt bij een opdrachtgever. Geen kleine lettertjes of tijdelijke opdrachten waarbij jij aan ons vastzit. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren dat is wat wij belangrijk vinden.

Binnen Lekz zijn Toon en Wouter de consultants die zich richten op de artsen. Ze kennen de artsenwereld van heel dichtbij en kunnen zich goed inleven in jouw mogelijke dilemma’s waar je tegenaan loopt. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

Hoe nu verder?
Is je interesse gewekt en zou je graag een open gesprek aangaan over je eventuele volgende stap? Neem dan contact met ons op, dat kan via een van onze openstaande vacatures. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons op te nemen (een appje op een moment dat het jou uitkomt mag altijd):
Toon de Brouwer | Consultant
M: 06 - 22841189 E: toon@lekz.nl
Wouter Schepers | Senior Consultant / Eigenaar
M: 06 - 29380800 E: wouter@lekz.nl       

We wensen je hoe dan ook alle succes bij je volgende stap.

Ps. met alle plezier komen wij naar Amsterdam voor een kennismakingsgesprek, online afspreken is ook geen probleem. Mocht jij de reis naar de mooie stad ’s-Hertogenbosch overwegen voor dit gesprek, dan staat er een lekkere Bossche Bol voor je klaar ��