U bent hier:

CO-LIVING Amsterdam: Studentenhuis voor coassistenten

25/12/2020

CO-LIVING Amsterdam biedt pas gerenoveerde studentenhuizen aan op 5 min afstand van het ziekenhuis die heel geschikt zijn voor coassistenten. Er zijn een aantal huizen in Buitenveldert (vlakbij Amsterdam UMC, locatie VUmc) en één op de Alhambralaan (op loopafstand van het OLVG-West). Deze huizen zijn net volledig gerenoveerd, alles in het huis (keukens, badkamers, etc.) is gloednieuw. Deze huizen zijn bedoeld voor mensen die in de masterfase van hun studie of werkend zijn. Je kan er voor kiezen om een kamer te huren maar je kan het ook met een groep vrienden huren en er een ‘co-huis’ van maken. 

Tot 1 februari geldt de aanbieding dat je één maand huur gratis krijgt als je met drie of meer mensen samen een kamer huurt in een van de CO-LIVING huizen. 
 
De prijzen voor de kamers liggen tussen de 495 en 750 euro voor kamers van verschillende formaten. Als je interesse hebt, stuur dan een email naar de property manager Izabela Kosewska (rentals.bkpm@gmail.com) onder vermelding van “Co-Raad VU” om een bezichtiging in te plannen.