U bent hier:

Kalender

Masterclass Beleggen

De eerste masterclass in 2021 is voor iedereen met goede financiële voornemens. Op 27 januari om 19:00u organiseren we in samenwerking met Van Lanschot de masterclass beleggen. Wil jij altijd al beleggen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je er al mee bezig en wil je nog meer tips? Schrijf je in en dan zien we jullie online!
 

Symposium: 'COVID-19 en de toekomst'

Wellicht hebben jullie de Save the Date al voorbij zien komen op de socials; op 2 februari om 19:00u zal een symposium met als thema pandemieën plaatsvinden. We gaan het hebben over het effect van klimaatveranderingen op het ontstaan van nieuwe ziekten, over de COVID-19-pandemie en wat we daar nu van geleerd hebben. Dr. Diederik Gommers zal komen spreken en er zal veel ruimte zijn voor al jullie vragen aan hem! Houd onze socials in de gaten voor het volledige programma!

Masterclass Tropengeneeskunde

Masterclass de co kiest met als winnaar 'Tropengeneeskunde'. Op 2 Maart 2021 om 19:00 door Prof. Dr. Michele van Vugt. 

Speeddate de Specialist

Op 15 april 2021 vind ons jaarlijkse evenement Speeddate de Specialist plaats in samenwerking met de MFVU. Schrijf je nu in en ga op date met intra- en extramulare specialisten en kom er achter wat bij jou past!

Workshop Mental Health

Schrijf je nu in voor de Workshop Mental Health op 29 april 2021 via ZOOM!

Online Pubquiz


Door de COVID-19-pandemie zag Koningsdag er helaas weer anders uit dan gehoopt. Het is dus tijd voor wat gezelligheid! Daarom organiseren wij op vrijdag 21 mei van 20:00u tot 21:30u weer een Online Pubquiz. Ook dit keer kan er weer gestreden worden om hele mooie prijzen dus hier wil je bij zijn! Ben jij of zijn jouw teamleden wandelende encyclopedieën? Geef je snel op met een team van maximaal 4 personen! Via deze link http://docs.google.com/.../1FAIpQLSdQtt7PN4obVOu.../viewform
kan je je team aanmelden. Verdere informatie volgt via de mail!

Masterclass Bloedgas Interpreteren

Ga je bijna aan het coschap Interne Geneeskunde beginnen of is dit juist alweer lang geleden? Heb je nog altijd moeite met de interpretatie van pH-waarden of moet je kennis weer even worden opgefrist? Kom dan naar onze masterclass Bloedgas Interpreteren op 25 mei! 

Masterclass Diversiteit & Inclusiviteit

Diversiteit en Inclusiviteit, een super belangrijk onderwerp voor ons als toekomstige artsen!

Masterclass Beeldvorming

Masterclass Beeldvorming di 5 oktober 18:30- 20:45

VrijMiCo

Ein-de-lijk! Het is tijd voor de eerste VrijMiCo in de kroeg. Vrijdag 22 oktober openen wij de deuren voor al onze leden en nodigen wij jullie uit voor een drankje. De locatie zal spoedig volgen maar wees gerust: het bier zal koud staan en jullie zijn binnen beschut tegen de gure oktobermaand. Niets beters dan het weekend inluiden met een gratis biertje! We hopen jullie in groten getale te zien zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de bodem van de pitcher.

De Groene Co-Raad: Duurzame Chirurgie

Naast grote vervuilende bedrijven wordt er ook een beroep gedaan op gezondheidszorg om de voetafdruk te verkleinen, waarbij de kwaliteit van zorg uiteraard gewaarborgd moet worden.

Verschillende Co-Raden in Nederland hebben de krachten gebundeld. Wij willen, samen met jullie, gaan nadenken over deze transitie en jullie helpen voorbereiden op de toekomst. Het is onze generatie artsen die de transitie moeten gaan doormaken.

Meld je aan via deze link of onze nieuwsbrief voor de eerste lezing, dit keer over duurzame zorg binnen de chirurgie, en doe mee!

Masterclass Van Lanschot Beleggen

Met de recente jaarwisseling zijn we allemaal bezig met onze goede voornemens. Onze eerste masterclass van 2022 zou jou kunnen helpen bij het maken van nieuwe financiële voornemens. In samenwerking met onze hoofdsponsor Van Lanschot organiseren wij op dinsdag 25 januari opnieuw de succesvolle masterclass Beleggen. Heb jij altijd al willen beleggen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of ben je al begonnen, maar heb je nog een paar extra tips nodig om het beste rendement te behalen? Vorige editie was binnen no-time volgeboekt dus schrijf je snel in via de link. Hopelijk zien we jullie allemaal bij de masterclass!

Symposium: Meer dan de Witte Jas