Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Kalender

 • Workshop "De Volgende Stap"

  We zullen uiteindelijk allemaal het punt bereiken waarop we klaar zijn met onze Master Geneeskunde. Misschien heb jij jezelf weleens afgevraagd, wat nu? Om je te helpen met het beantwoorden van deze vraag organiseren wij samen met de Rabobank en Me-Doc de workshop De Volgende Stap. Wil je meer inzicht krijgen in het proces van carrièreplanning en solliciteren? Me-doc zal tijdens de workshop meer vertellen over solliciteren en het curriculum vitae, aan de hand van het begrip professionele identiteit. Na afloop krijg je daarbij de mogelijkheid om je CV te laten beoordelen. De Rabobank zal proberen jou meer inzicht te geven in het financiële aspect van jouw carrière. Kan ik een hypotheek krijgen met schuld bij DUO? Hoe bouw ik eigen vermogen op? Kan ik een hypotheek krijgen met een arbeidscontract voor bepaalde tijd? Op deze vragen zal de Rabobank tijdens de workshop antwoord geven! De workshop is gratis wanneer je lid bent van de Co-Raad VUmc. Voor deelname is inschrijven verplicht. Je kunt je inschrijven door in te loggen op onze site. 

 • Vrijmico @ Café Parck

  Vrijdag 22 februari gaan wij, nadat het een aantal jaar uit de agenda was verdwenen, weer de 'VrijmiCo' organiseren! Dit doen wij dit jaar in combinatie met 'de Co kiest'. 
  Dit betekent dat jullie mochten bepalen waar de VrijmiCo gaat plaatsvinden of wat voor activiteit we voor de borrel zullen gaan doen.
  De poll hiervoor heeft de laatste week van januari op Facebook gestaan en deze is op 31-01 gesloten. Hieruit is gekomen dat we gaan pingpongen en borrelen in café Parck!

  We hopen jullie allemaal de 22e te zien met jullie co-groepjes om een potje pingpong te spelen en gezellig bij te praten! Tot dan!

 • Workshop 'Echografie'

  Workshop ‘Echografie’

 • Speeddate de Specialist 2019

  Weet je nog niet wat je wil worden na je co-schappen, of wil je toch nog een keer alles vragen over een bepaald specialisme? Kom dan naar Speeddate de Specialist op 11 april! De meest uiteenlopende specialismen zijn deze avond vertegenwoordigd: van SEH-geneeskunde, tropengeneeskunde tot kinderchirurgie. Geef je voorkeur aan en ga een-op-een in gesprek met de specialist.

  Wie: Bachelor-3 en masterstudenten
  Waar: Mondriaantoren van de Rabobank
  Wanneer: 11 April 19:30 – 22:00 uur

  Prijs: €5,00

 • VrijMiCo

  Op vrijdag 26 juli is het vanaf 18:00 weer tijd voor onze VrijMiCo! Aangezien het onze laatste dag is voor de welverdiende tweewekelijkse zomervakantie, én het waarschijnlijk heer-lijk weer zal zijn, is de VrijMiCo dit keer @ the Vondelpark! Wij zorgen voor wat biertjes, maar neem vooral zelf ook wat te drinken en te knabbelen mee! De precieze locatie zal volgen. Kom met ons de zomervakantie inluiden en proosten met jullie co-genoten! Voor meer informatie, kijk in het facebook-evenement!

  Tot dan!

  Co-Raad VUmc

 • Workshop ECG lezen

  Hallooooo coassistenten!

 • Workshop intoxicaties

  Haaaaallo medeco’s!

  Vraag jij je ook af hoe drugs nou eigenlijk werken? Hoe zit het ook alweer met uppers, downers en hallucinogene drugs? En welk effect hebben drugs en alcohol op het lichaam?

  Op 19 september organiseert de Co-raad VUmc een workshop intoxicaties. Eerst eten we gezellig samen, waarna een interessante en interactieve workshop plaats zal vinden, waar je al je vragen kunt stellen. Daar wil je natuurlijk ook bij zijn! Dus schrijf je hier gratis in.

  Wanneer: 19 september
  Hoelaat: 18.00 uur (inclusief avondeten)
  Waar: medische faculteit, lokaal volgt
  Kosten: gratis

 • Pubquiz

  Heeyy coassistent!

 • Co-Feest VUmc-AMC 2019: Go CO-CO-nuts

  De zomer ligt weer achter ons, de dagen worden langer en kouder en daglicht zien wordt een steeds schaarser goed. Maaaaar, niet getreurd! De tropische zomervibes komen weer terug naar Amsterdam! In samenwerking met de Co-Raad AMC organiseren wij het jaarlijkse coassistentenfeest, so lets go CO-CO-nuts!

 • De volgende stap - Financial Health & CV masterclass’

  Tijdens het lopen van de coschappen kan de tijd opeens heel snel gaan. Je leert veel, ontdekt waar jouw krachten en interesses liggen en waar je juist geen energie uit haalt. Maar wat moet je doen zodra je eindelijk die felbegeerde bul in jouw handen hebt? Wat is de volgende stap?