Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Kalender

 • Pubquiz

  ‘Studeer je Geneeskunde? Dan ben je vast heel slim!’. Maar hoe zit het eigenlijk met jullie algemene kennis? Wat weet je van sport en cultuur? Test je brein tijdens de Pubquiz!

  Als brandstof voor die krakende hersens zorgen wij voor een drankje, hamburger en bitterballen. En dat alles voor maar €10,-. Leuk als reünie met je oud co-genootjes of juist om je nieuwe co-collega’s beter te leren kennen. Dus verzamel die slimme koppen bij elkaar en vorm een team van 4 tot 6 personen. Schrijf jullie per teamlid in via de website! Individueel inschrijven kan ook, wij zullen een team maken van deze inschrijvingen. Voor het beste team hebben we een prijsje.

  Koop nu snel een kaartje via deze site en laat je teamcaptain een mailtje sturen naar evenementen@co-raad.nl met jullie teamnaam en teamleden!

  Wanneer: Woensdag 26 september 2018, 18.30 uur inloop met eten, 19.30 uur start pubquiz
  Waar: Café Fest, Wibauthof 1
  Kosten: €10,- inclusief drankje, hamburger en bitterballen (exclusief €0,55 transactiekosten)


   

 • TIME-OUT!

  Op woensdag 10 oktober organiseren de CoRaad AMC/UvA, de Co-Raad VUmc en De Geneeskundestudent de theatervoorstelling TIME-OUT! 

  Als coassistent of als arts-assistent heb jij vast wel eens je lunch even snel achter je pc gegeten. Pauze? Nee, we gaan vaak gewoon even door met ons werk. Er is altijd genoeg te doen! We doen allemaal ons uiterste best om een goede arts te worden, maar dit levert vaak een hoge werkdruk en de nodige stress op. Daarom nodigen wij jullie uit voor een TIME-OUT! Van 20:00 uur tot 21:30 uur even pauze, achteroverleunen en lachen om dat soms bizar drukke leven wat wij leiden. Aansluitend is er een borrel in het time-out café naast de Amstelzaal!

  Koop je kaartje voor maar 2 euro via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/time-out

 • Workshop "De Volgende Stap"

  We zullen uiteindelijk allemaal het punt bereiken waarop we klaar zijn met onze Master Geneeskunde. Misschien heb jij jezelf weleens afgevraagd, wat nu? Om je te helpen met het beantwoorden van deze vraag organiseren wij samen met de Rabobank en Me-Doc de workshop De Volgende Stap. Wil je meer inzicht krijgen in het proces van carrièreplanning en solliciteren? Me-doc zal tijdens de workshop meer vertellen over solliciteren en het curriculum vitae, aan de hand van het begrip professionele identiteit. Na afloop krijg je daarbij de mogelijkheid om je CV te laten beoordelen. De Rabobank zal proberen jou meer inzicht te geven in het financiële aspect van jouw carrière. Kan ik een hypotheek krijgen met schuld bij DUO? Hoe bouw ik eigen vermogen op? Kan ik een hypotheek krijgen met een arbeidscontract voor bepaalde tijd? Op deze vragen zal de Rabobank tijdens de workshop antwoord geven! De workshop is gratis wanneer je lid bent van de Co-Raad VUmc. Voor deelname is inschrijven verplicht. Je kunt je inschrijven door in te loggen op onze site. 

 • Vrijmico @ Café Parck

  Vrijdag 22 februari gaan wij, nadat het een aantal jaar uit de agenda was verdwenen, weer de 'VrijmiCo' organiseren! Dit doen wij dit jaar in combinatie met 'de Co kiest'. 
  Dit betekent dat jullie mochten bepalen waar de VrijmiCo gaat plaatsvinden of wat voor activiteit we voor de borrel zullen gaan doen.
  De poll hiervoor heeft de laatste week van januari op Facebook gestaan en deze is op 31-01 gesloten. Hieruit is gekomen dat we gaan pingpongen en borrelen in café Parck!

  We hopen jullie allemaal de 22e te zien met jullie co-groepjes om een potje pingpong te spelen en gezellig bij te praten! Tot dan!

 • Workshop 'Echografie'

  Workshop ‘Echografie’

 • Speeddate de Specialist 2019

  Weet je nog niet wat je wil worden na je co-schappen, of wil je toch nog een keer alles vragen over een bepaald specialisme? Kom dan naar Speeddate de Specialist op 11 april! De meest uiteenlopende specialismen zijn deze avond vertegenwoordigd: van SEH-geneeskunde, tropengeneeskunde tot kinderchirurgie. Geef je voorkeur aan en ga een-op-een in gesprek met de specialist.

  Wie: Bachelor-3 en masterstudenten
  Waar: Mondriaantoren van de Rabobank
  Wanneer: 11 April 19:30 – 22:00 uur

  Prijs: €5,00

 • VrijMiCo

  Op vrijdag 26 juli is het vanaf 18:00 weer tijd voor onze VrijMiCo! Aangezien het onze laatste dag is voor de welverdiende tweewekelijkse zomervakantie, én het waarschijnlijk heer-lijk weer zal zijn, is de VrijMiCo dit keer @ the Vondelpark! Wij zorgen voor wat biertjes, maar neem vooral zelf ook wat te drinken en te knabbelen mee! De precieze locatie zal volgen. Kom met ons de zomervakantie inluiden en proosten met jullie co-genoten! Voor meer informatie, kijk in het facebook-evenement!

  Tot dan!

  Co-Raad VUmc

 • Workshop ECG lezen

  Hallooooo coassistenten!

 • Workshop intoxicaties

  Haaaaallo medeco’s!

  Vraag jij je ook af hoe drugs nou eigenlijk werken? Hoe zit het ook alweer met uppers, downers en hallucinogene drugs? En welk effect hebben drugs en alcohol op het lichaam?

  Op 19 september organiseert de Co-raad VUmc een workshop intoxicaties. Eerst eten we gezellig samen, waarna een interessante en interactieve workshop plaats zal vinden, waar je al je vragen kunt stellen. Daar wil je natuurlijk ook bij zijn! Dus schrijf je hier gratis in.

  Wanneer: 19 september
  Hoelaat: 18.00 uur (inclusief avondeten)
  Waar: medische faculteit, lokaal volgt
  Kosten: gratis

 • Workshop Labwaarden

  We doen het allemaal en we doen het allemaal veel: lab aanvragen. Het bloed wordt geprikt, het gaat naar het lab en er verschijnen getalletjes op je beeldscherm. Maar wat betekenen die getalletjes nu allemaal precies? Wat betekent het als de zieke patiënt een verhoogd LD heeft? Of wat kan een laag kalium veroorzaken? Dit (en meer!) komt woensdag 6 november allemaal aan bod.
  We hebben niemand minder als drs. Jos Kooter bereid gevonden om een avond stapsgewijs de labwaarden goed door te nemen, zodat jij de volgende keer de show steelt als je het lab beter als ooit weet te interpreteren en resultaat aan kliniek kan verbinden!

  Inschrijvingen zullen binnenkort open gaan. Let op: het evenement is altijd erg populair en zal snel uitverkocht zijn. OP=OP