Lid worden?Inloggen
Wachtwoord vergeten?

Huidig bestuur

Het bestuur van de Co-Raad bestaat uit coassistenten en masterstudenten van het VUmc en coördineert en organiseert alle activiteiten van de Co-Raad. De bestuursleden worden aangesteld voor een periode van één jaar. Een deel van het bestuur wisselt in het voorjaar, de andere bestuursleden wisselen in het najaar. In dit bestand vind je een overzicht van alle voorgaande besturen.

De Co-Raad is een belangrijk orgaan dat zich bezighoudt met het behartigen van de belangen van de masterstudenten Geneeskunde aan het VUmc. Het bestuur vergadert iedere twee weken. Maar uit wie bestaat de Co-Raad eigenlijk? 

Bestuursfoto 2017-2018

Dagelijks bestuur

Voorzitter - Heleen van Dongen

Mijn naam is Heleen van Dongen en nadat ik het afgelopen half jaar secretaris ben geweest, zet ik mij vanaf januari 2018 in als voorzitter van de Co-Raad VUmc.

Tijdens de studie biologie in Wageningen, besloot ik dat ik de theorie toch echt naar de menselijke praktijk wilde brengen en ben ik geneeskunde gaan studeren. Vanwege mijn interesse in onderwijs en nieuwsgierigheid naar de structuur achter het onderwijs zet ik mij in voor de Co-Raad. Ik ben blij dat ik het komend half jaar als voorzitter de Co-Raad en het master curriculum samen met mijn bestuursgenoten naar een hoger plan mag tillen.

Ik wil graag mijn steentje bijdragen zodat elke co zich gehoord voelt en terecht kan bij de Co-Raad. Bij vragen, verbeterpunten en problemen waar je tegenaan loopt tijdens het coschap of de wetenschapsstage, kun je mij altijd persoonlijk aanspreken of contact opnemen via voorzitter@co-raad.nl

 

Secretaris - Lilian Bot

Hi! Mijn naam is Lilian Bot en vanaf januari 2017 ben ik de secretaris van de Co-Raad. Op het moment van aantreden ben ik bijna klaar met mijn coschap interne geneeskunde.

Tijdens mijn bachelor ben ik al veel bezig geweest met commissies en extra curriculaire activiteiten en dit wilde ik graag voortzetten in mijn master. De uitdaging die ik zocht heb ik nu gevonden in de Co-Raad en ik heb er ontzettend veel zin in om met de rest van het bestuur te zorgen voor een succesvol jaar waarin wij zo veel mogelijk mensen kunnen gaan helpen en ons steentje bij zullen dragen aan de ontwikkeling en vooruitgang van het master curriculum.

Heb je klachten, vragen, suggesties of tips? Mail dan naar bestuur@co-raad.nl of spreek een van gerust even aan!

 

Penningmeester - Maarten Seefat

Ik ben Maarten Seefat en ik ben het komende jaar, 2018,  de penningmeester van de Co-Raad.

Ik ben in 2014 via de decentrale selectie begonnen aan mijn studie geneeskunde. Dit heb ik lange tijd gecombineerd met topsport. Ik zit nu in het eerste jaar van mijn master en nu sport minder op de voorgrond staat heb ik meer tijd om mij met andere interessante zaken bezig te houden, zoals organisatorische en bestuurlijke onderwerpen die bij de Co-Raad aan de orde komen.

In 2018 is het aan mij de taak om de Co-Raad in financieel opzicht gezond te houden. Uiteraard denk ik ook mee met de rest van het bestuur, wanneer het om andere zaken gaat. Zo wil ook ik mijn steentje bijdragen aan het verbeteren van het masteronderwijs.

Mocht je vragen, suggesties of andere opmerkingen hebben, mail mij dan gerust via penningmeester@co-raad.nl.

 

Masterfunctionarissen

Coco Beudeker

Hallo! Mijn naam is Coco Beudeker en ik ben sinds juni 2017 een van de masterfunctionarissen van de Co-Raad VUmc.
 
In 2015 ben ik begonnen met geneeskunde via het Zigma programma. Hiervoor heb ik de bachelor opleiding Psychobiologie afgerond aan de UvA.
Op dit moment loop ik het coschap neurologie in het Lelystad. Om mij heen hoor ik vaak studenten klagen over hun coschappen, maar zij ondernemen vaak geen actie hierop. Daar wil ik een aanspreekpunt voor zijn. Ik vind het belangrijk dat studenten goed onderwijs krijgen en dat het niet afhankelijk moet zijn van de locatie van je coschap, hoe veel je leert. Daarom ga ik mij aankomend half jaar inzetten voor meer gelijkheid tussen coschap locaties. Ik wil dit bereiken door goed te kijken naar de evaluaties, studenten te motiveren de evaluaties goed in te vullen en in samenwerking met mijn mede masterfunctionarissen door klachteninventarisatie en colunches.
 
Heb je een vraag, opmerking, klacht of suggestie? Mail mij dan vooral! Ik ben te bereiken via m1@co-raad.nl

 

 

Sophie Bergmans

Mijn naam is Sophie Bergmans en ik ben vanaf juni 2017 één van de masterfunctionarissen van de Co-Raad. Op dit moment zit ik in mijn eerste masterjaar.

Ik heb voor de functie masterfunctionaris gesolliciteerd, omdat ik samen met instanties zoals het Instituut voor Onderwijs en Opleiding problemen of verbeterpunten betreffende de opleiding geneeskunde aan wil pakken en op wil lossen.

Ik ga mij komend jaar onder andere bezighouden met het organiseren van het co-groepvertegenwoordigers overleg. Ik hoop komend jaar de knelpunten waar jullie als masterstudenten tegenaan lopen weg te kunnen nemen en zo te kunnen bijdragen aan een beter onderwijs en een betere opleiding.

Jullie kunnen altijd bij me terecht met vragen, suggesties en klachten via m2@co-raad.nl.

 

Luca Janssen

Mijn naam is Luca Janssen en vanaf januari 2018 ben ik één van de masterfunctionarissen van de Co-Raad. Momenteel ben ik net gestart met mijn M2 coschappen.

In 2012 ben ik begonnen met Geneeskunde en ontdekte ik een voorliefde voor onderwijs en onderzoek. Zodoende heb ik onder andere farmacotherapie onderwijs gegeven en ben ik tijdens een wachttijd voor coschappen ook gestart met de onderzoeksmaster Oncology. Als masterfunctionaris krijg ik nu de kans om met mijn ervaring en enthousiasme bij te dragen aan verbetering en innovatie van het onderwijs.

Komend jaar zal mijn focusgebied als masterfunctionaris liggen op de kwaliteit van onderwijs (zowel in het VCP als tijdens KTO) en zal ik beginnen aan een nieuw project omtrent de leeromgeving in de praktijk, waarbij de nadruk ligt op de begeleiding van coassistenten door a(n)ios en specialisten.

Heb jij ideeën over de verbetering van onderwijs of mis jij iets in de master, dan hoor ik dat graag! Jullie kunnen mij persoonlijk aanspreken of mailen naar m3@co-raad.nl.

 

 

Evenementen & PR functionarissen

Nikki Klarenbeek

Ik ben Nikki Klarenbeek en ik ben vanaf 27 juni één van de evenementen & PR functionarissen van de Co-raad. In augustus ben ik begonnen met mijn coschappen. 

Aankomend jaar zal ik me vooral bezighouden met het organiseren van de maandelijkse evenementen en de promotie hiervan. Een van de dingen die ik belangrijk vind, is dat de workshops die aangeboden worden, passen bij de vraag van de studenten. Zo organiseer ik op maandag 22 januari het symposium: Doctors without patients? niet klinische carrière mogelijkheden voor artsen. Daar zal worden toegelicht wat je nog meer kan doen met je artsendiploma. Ook is er dit jaar in mei voor het eerst een workshop anesthesie in het Simlab. Verder vind ik het belangrijk dat er naast educatieve workshops ook leuke sociale activiteiten zijn.

Heb je leuke nieuwe ideeën voor een workshop, een bestaande workshop die je graag een keer georganiseerd wilt hebben of opmerkingen? Spreek me gerust aan of neem contact op via de mail; evenementen@co-raad.nl

 

Laura van Laar

Mijn naam is Laura van Laar en vanaf Januari 2018 ben ik één van de evenementen & PR functionarissen van de Co-raad. Momenteel zit ik in mijn eerste masterjaar.

Ik ben erg blij dat de masterfase is aangebroken, nu kunnen we eindelijk iets doen met de kennis die we de afgelopen drie jaar hebben opgedaan tijdens de bachelor! Desondanks valt er altijd nog heel veel te leren in het artsen vak. Daarom leek het mij leuk om als evenementen & PR functionaris van de Co-Raad workshops te organiseren voor jullie, om hier een bijdrage aan te leveren.

Ik vind het belangrijk dat jullie tijdens je coschappen workshops kunnen volgen om kennisgaten te dichten, maar ook om je te kunnen ontspannen met je mede co’s! Daarom zal ik mij dit jaar bezighouden met het organiseren van workshops, de jan heijlmanprijs en sociale activiteiten zoals de pubquiz.

Ik hoop jullie graag een keer terug te zien bij één van onze workshops of evenementen, heb je vragen of opmerkingen? Mail mij gerust via pr@co-raad.nl

 

 

Irene Caspers

Mijn naam is Irene Caspers en vanaf januari 2018 ben ik één van de evenementen & PR functionarissen binnen de Co-Raad. Op dit moment ben ik net begonnen met mijn coschap neurologie.

Komend jaar zal ik mij bezighouden met het organiseren van alle leuke evenementen die de Co-Raad rijk is zoals het bekende ‘Speeddate de Specialist.’  Daarnaast zal ik mij inzetten voor de promotie van evenementen zodat alle coassistenten altijd op de hoogte zijn van onze workshops en andere activiteiten.

Heb jij zelf nu nog goede ideeën voor een nieuwe workshop of zou je graag een oude bekende weer eens terug zien, spreek mij dan gerust aan of neem contact op via promotie@co-raad.nl.